Ανάθεση ακινήτου

Αναθέστε μας το ακίνητο σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Χαρακτηριστικά ακινήτου
τ.μ.
Τα στοιχεία σας
Αλλες πληροφορίες

Γιατί σε εμάς;

Ακίνητα στη σωστή τιμή
Αποτιμώντας δεκάδες ακίνητα κάθε μήνα, μπορούμε να δώσουμε σωστή εκτίμηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας, με αποτέλεσμα να γίνεται γρηγορότερα εφικτή η αξιοποίηση του, χωρίς να προσπαθούμε να εντυπωσιάζουμε με ανεκπλήρωτες εκτιμήσεις και υποσχέσεις.

Ακριβής αποτίμηση
Η έμπειρη ομάδα μας, των εκτιμήσεων παρέχει ενημερωμένες, ανεξάρτητες συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα της ακίνητης περιούσιας, από μεμονωμένες αποτιμήσεις έως ολόκληρα χαρτοφυλάκια.

Επαγγελματική φωτογράφηση
Η παρουσίαση και το χρονοδιάγραμμα είναι το παν. Οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι να βγάζουν επαγγελματικές φωτογραφίες και να γράφουν λεπτομερείς περιγραφές των ακινήτων, όλα σε μία μόνο επίσκεψη. Το αποτέλεσμα: το ακίνητό σας είναι άμεσα διαθέσιμο για πώληση ή ενοικίαση.

Ολοκληρωμένο marketing
Ξοδεύουμε σημαντικά ποσά κάθε χρόνο, εξασφαλίζοντας ότι τα ακίνητα των πελατών μας θα λαμβάνουν τη μέγιστη προβολή σε διαφορετικά μέσα, όπως περιοδικά, εφημερίδες, έντυπα, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS και φυσικά στο διαδίκτυο.

Αναγνωρίσιμη ιστοσελίδα
Με χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα, η ALEXpolis-akinita.gr είναι αναγνωρίσιμη ιστοσελίδα στην Ελληνική διαδικτυακή μεσιτική αγορά. Η σελίδα μας με πρωτοποριακή και επαγγελματική προσέγγιση παίζει καίριο ρόλο στην επαγγελματική παρουσίαση του ακινήτου σας

Διαδικτυακό marketing
Εκτός της ιστοσελίδα της, η ALEXpolis-akinita προβάλει τα ακίνητα και σε διακεκριμένες ιστοσελίδες αγγελιών, συμπεριλαμβανομένων των, XE Property, spiti24, spitogatos, tospitimou αλλά και σε μεγάλες πύλες του εξωτερικού. Επίσης μέσω της Google και Google Adwords έχουμε την καλύτερη διαφήμιση και παρουσία στο internet.