Είπαν για εμάς

Σχόλια 1 εώς 30 από 279

“Πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση! Την περίπτωση μας ανέλαβε η Μαρίνα Μυλωνά! Πολύ φιλική, κατατοπιστική και εξυπηρετική όπως και η συνάδελφοι της!Αξιόπιστοι και συνεπέστατοι, πρόθυμοι να βοηθήθησουν και δίνουν αμέριστη προσοχή στον πελάτη τους!Προτείνω το γραφείο ανεπιφύλακτα!”
Κουτρίδου Βάσω Φοιτήτρια από Ορεστιάδα
“Γρήγορα και αποτελεσματικά με την βοήθεια του γραφείου βρήκαμε το διαμέρισμα που ήθελα για την αδερφή μου. Σας ευχαριστώ πολύ.”
Ράπτης Γεώργιος (συνταξιούχος απο Αλεξανδρούπολη)
“Η συνεργασία μου με το μεσιτικό ήταν πολύ καλή, βρήκα αυτό που έψαχνα γρήγορα και είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εξυπηρέτηση”
Αρουτσιδου Μαρία Φοιτήτρια από το Σουφλί
“Με μεθοδικότητα και προγραμματισμό βρήκαμε αύτο που ψάχναμε για να νοικιάσουμε. ευχαριστούμε πολύ το γραφείο alexpolis-akinita που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε . Είστε οι καλύτεροι με διαφορά.”
Βαμβακίδης Βασίλης - Θήραλη Ηλιάνα (απο Ξάνθη ιδ.υπάλληλος)
“Βρήκα σπίτι μέσα σε μισή μέρα.Ήθελα κάτι ευρύχωρο, επιπλωμένο κοντά σε στάση.”
Βογδανάκη Αναστασία Γιατρός από Δράμα
“Στο μεσιτικό γραφείο Alexpolis-akinita βρήκα το διαμέρισμα που ήθελα εύκολα και γρήγορα . Ευγενικοί και εξυπερετικότατοι ! Σας ευχαριστώ πολύ”
Ρεϊζης Εμμανουήλ (Αρχιτεκτονας Αλεξανδρούπολη)
“Μεθοδικά και με πολλές επιλογές βρήκαμε αυτό που θέλαμε για να στεγάσουμε την ευτυχία μας . Ευχαριστούμε πολύ το μεσiτικό γραφείο Alexpolis-Akinita”
Φλωρινάς Τόφας - Παππίδου Κατερίνα ( Ιδιωτικοί υπάλληλοι Αλεξανδρούπολη )
“Με υπομονή και σεβασμό σε αυτο που έψαχνα για το νέο μου επαγγελματικό χώρο , βρήκαμε ακριβώς αυτό που ήθελα ακούγοντας τις συμβουλές τους .”
Κοταρίδης Ιωάννης ( Ελευθερος επαγγελματιας απο Αλεξανδρούπολη)
“Ήρθαμε στο Alexpolis-Akinita και βρήκαμε αυτό που θέλαμε γρήγορα και εύκολα , σωστά οργανωμένοι, γνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς .”
Παπαδόπουλος Στέφανος ( Δόκιμος στρατιωτικός απο Αλεξανδρούπολη )
“Έψαχνα ένα διαμέρισμα το οποίο να είναι οικονομικό και να μπορώ να το διαμορφώσω μόνος μου.Βρήκα μέσω του alexpolis akinita αυτό ακριβώς που ήθελα στο κέντρο .”
Ευθυμιάδης Νικόλαος Στρατιωτικός από την Ξάνθη
“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες του μεσητικού γραφείου Alexpolis-akinita , που με οργάνωση και επιμονή άκουσαν αυτά που ήθελα σε ένα διαμέρισμα και μου το βρήκαν γρήγορα και αποτελεσματικά”
Νερσεσίδης Αθανάσιος (ιδιωτικός υπάλληλος απο Αλεξανδρούπολη)
“Ξεκινάμε την πρακτική μας τον ερχόμενο μήνα και μέσω της σελίδας alexpolis akinita βρήκαμε αυτό που ψάχναμε.”
Αυγητιδης Κωνσταντίνος Σπουδαστής από την Δράμα
“Θα συγκατοικήσουμε και βρήκαμε σπίτι πολύ οικονομικό και στο κέντρο.”
Babich Maria ιδιωτική Υπάλληλος από Φέρες
“Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση! Νοίκιασα το σπίτι που ήθελα στα 150 ευρώ.”
Κυριακίδης Αριστείδης του Κωνσταντίνου
“Βρήκα το σπίτι των ονείρων μου κοντά στην παραλία Αλεξανδρούπολης πολύ γρήγορα.”
Μπογατσα Ευαγγελια- Γιατρός απο την Αλεξανδρούπολη
“Εξυπηρετικότατοι ! Σε λιγότερο απο βδομάδα βρήκαμε αυτό που ψάχναμε και ευχαριστώ ιδαίτερα τον Γιώργο για τον κόπο του, για το μεράκι και τον χαρακτήρα του. Για κάποιους είναι μια δουλεία . Η εξυπηρέτηση του Γιώργου όμως είναι η απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης πελάτη. Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ!”
Γιώργος Βλάχος - Φατφατούλη Μαρίνα ( ιδιωτικοί υπάλληλοι απο Αλεξανδρούπολη )
“Ήραθαμε μαζί με τον γιο μου να βρουμε σπίτι για την κόρη μας η οποία έρχεται στην Αλεξανδρούπολη αρχές Φεβρουαρίου.Βρήκαμε μια ανακαινισμένη δίχωρη γκαρσονιέρα σε εξαιρετική τιμή.”
Τσάκαλου Χρυσή Ειρήνη Στρατιωτικός από Λυδία Καβάλας.
“ήρθα το πρωί στο ALEXPOLIS-akinita και μέχρι το μεσημέρι μου βρήκαν αυτο που ήθελα , δεν το περίμενα αλλα οι άνθρωποι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και την αγαπάνε πολύ .”
Ματζιουρίδης Γρηγόριος φοιτητής ιατρικής απο Ορεστιάδα
“Γρήγορη και πολύ καλή εξυπηρέτηση απο τους συνεργάτες με πολλές επιλογές ακινήτων και πολύ φιλικό περιβάλλον και άνετο πάρκινγκ μπροστά στο γραφείο !”
Μπακξεβάνη Ζαφειρώ (ιδ. υπάλληλος απο Αλεξανδρούπολη )
“Το alexpolis akinita μου βρήκε τον ενοικιαστή που έψαχνα σε σύντομο χρονικό διάστημα.”
Μπογιατζογλου Σπύρος Συνταξιούχος από Αλεξανδρούπολη
“Έφυγα από το σπίτι μου γιατί ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το κρατήσει για ιδιοκατοίκηση. Απευθύνθηκα στο alexpolis akinita και μου βρήκαν ακριβώς αυτό που έψαχνα.”
Siderova Elena Ιδιωτική Υπάλληλος από Αλεξανδρουπολη
“Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση.Βρήκαμεπολύ γρήγορα το σπίτι που ψάχναμε στην περιοχή που θέλαμε.”
Μπανταλιδης Αρτουρ Ιδιωτικός Υπάλληλος από Αλεξανδρούπολη
“Έδωσα τα κλειδιά από το διαμέρισμα που είχα προς ενοικίαση στο μεσιτικό γραφείο alexpolis akinita και μου το νοίκιασαν μέσα σε τρεις ώρες. Γρήγοροι και αποτελεσματικοί!”
Τσίγκας Πασχάλης Στρατιωτικός Αλεξανδρούπολη
“Βρήκα γρήγορα και εύκολα το επιπλωμένο σπίτι που ήθελα και στην τιμή που ήθελα.”
Ορφανίδης Ανδρέας Φοιτητής Κύπρος
“Όλοι οι φίλοι μου είπαν να πάω στο Alexpolis-akinita αν θέλω να νοικιαστεί το διαμέρισμα μου γρήγορα και δεν τους πίστευα . Έδωσα σε αποκλειστικότητα το ακίνητο μου και σε πέντε μέρες μου βρήκανε αυτό που ήθελα και ήταν και χειμώνας. Τώρα και εγώ με την σειρά μου λέω παντού τα καλύτερα λόγια για το γραφείο σας . Σας ευχαριστώ πολύ!!”
Καραμπατακη Χρυση Συνταξιουχος
“Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι. Ο ζήλος και το ήθος τους αποτελούν εγγύηση για κάθε πελάτη που θα αναζητήσει τις υπηρεσίες τους. Σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και τους γνωρίζω χρόνια και ξέρω από πρώτο χέρι ότι λειτουργούν με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αγάπη για το συνάνθρωπο και πελάτη τους!”
Άκης Αγγελάκης, Αθήνα
“Φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός.”
Μπαλωτής Αθανάσιος Ιδ υπάλληλος από Αλεξανδρούπολη
“Συνάντησα επαγγελματισμό υπεράνω των προσδοκιών μου, βρίσκοντας πολλές επιλογές για την ανάγκη .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .Απόλυτη εξυπηρέτηση και επιτυχής ολοκλήρωση.”
Παπαδούδης Χρήστος Ελεύθερος Επαγγελματίας Ορεστιάδα
“Εξαιρετικός επαγγελματισμός και άψογη συμπεριφορά. Όσες φορές χρειάστηκες να συνεργαστούμε το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από το επιθυμητό.Τόσο ο κύριος Αλέξανδρος όσο και η κυρία Ελένη αγαπάνε την δουλειά τους και αυτό φαίνεται και χαίρομαι που τους έχω γνωρίσει και συνεργαζόμαστε χρόνια!Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!”
Δερβισόγλου Θοδωρής Οδοντίατρος Αλεξανδρούπολη
“Από τα πλέον σύγχρονα μεσιτικά γραφεία της ευρύτερης περιφέρειας. Επαγγελματισμός, άμεση εξυπηρέτηση ως προς την κάλυψη ανάγκης (πώληση/ενοικίαση) του πελάτη , ακίνητα τα οποία συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.Προσωπκά με εξυπηρέτησαν ταχύτατα, ως προς το αίτημα ακινήτου για το οποίο είχα απευθυνθεί.”
Κατσίλα Ερυφύλη Τραπεζικός Υπάλληλος Αλεξανδρούπολη

Σελίδα 1 από 10

ALEXpolis-akinita

Διεύθυνση:
Λεωφ.Δημοκρατίας 354
68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:


25510 37000

25510 21022

Skype:
alexpolis-akinita

Fax:
2551021071

Email:
info{ta}alexpolis-akinita{tod}gr

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα:
9:00 - 14:00  &  17:30 - 20:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
9:00 - 14:00  &  17:30 - 20:30

Τεταρτη και Σάββατο: 9:00 - 14:00