Είπαν για εμάς

Σχόλια 31 εώς 60 από 287

“Όλοι οι φίλοι μου είπαν να πάω στο Alexpolis-akinita αν θέλω να νοικιαστεί το διαμέρισμα μου γρήγορα και δεν τους πίστευα . Έδωσα σε αποκλειστικότητα το ακίνητο μου και σε πέντε μέρες μου βρήκανε αυτό που ήθελα και ήταν και χειμώνας. Τώρα και εγώ με την σειρά μου λέω παντού τα καλύτερα λόγια για το γραφείο σας . Σας ευχαριστώ πολύ!!”
Καραμπατακη Χρυση Συνταξιουχος
“Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι. Ο ζήλος και το ήθος τους αποτελούν εγγύηση για κάθε πελάτη που θα αναζητήσει τις υπηρεσίες τους. Σας τους συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και τους γνωρίζω χρόνια και ξέρω από πρώτο χέρι ότι λειτουργούν με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αγάπη για το συνάνθρωπο και πελάτη τους!”
Άκης Αγγελάκης, Αθήνα
“Φιλική εξυπηρέτηση, επαγγελματισμός.”
Μπαλωτής Αθανάσιος Ιδ υπάλληλος από Αλεξανδρούπολη
“Συνάντησα επαγγελματισμό υπεράνω των προσδοκιών μου, βρίσκοντας πολλές επιλογές για την ανάγκη .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .Απόλυτη εξυπηρέτηση και επιτυχής ολοκλήρωση.”
Παπαδούδης Χρήστος Ελεύθερος Επαγγελματίας Ορεστιάδα
“Εξαιρετικός επαγγελματισμός και άψογη συμπεριφορά. Όσες φορές χρειάστηκες να συνεργαστούμε το αποτέλεσμα ήταν κάτι περισσότερο από το επιθυμητό.Τόσο ο κύριος Αλέξανδρος όσο και η κυρία Ελένη αγαπάνε την δουλειά τους και αυτό φαίνεται και χαίρομαι που τους έχω γνωρίσει και συνεργαζόμαστε χρόνια!Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!”
Δερβισόγλου Θοδωρής Οδοντίατρος Αλεξανδρούπολη
“Από τα πλέον σύγχρονα μεσιτικά γραφεία της ευρύτερης περιφέρειας. Επαγγελματισμός, άμεση εξυπηρέτηση ως προς την κάλυψη ανάγκης (πώληση/ενοικίαση) του πελάτη , ακίνητα τα οποία συνεχώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται.Προσωπκά με εξυπηρέτησαν ταχύτατα, ως προς το αίτημα ακινήτου για το οποίο είχα απευθυνθεί.”
Κατσίλα Ερυφύλη Τραπεζικός Υπάλληλος Αλεξανδρούπολη
“Μερικοί από εμάς χρειάζονται χρόνια στα θρανία για να αποκτήσουν τίτλους σπουδών και διδακτορικά για να διαπιστώσουν στην επαγγελματική τους ζωή πως δεν<<το χουν>>. Αυτό το κάτι το έχει ο Αλέξανδρος που με συνέπεια, μόχθο και ορθολογισμό κινείται σε πολύ δύσκολους καιρούς στην ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ και συγκαταλέγεται στους καλύτερους πανελλαδικά. Εύγε Αλέξανδρε !!!!”
Δελούδης Γεώργιος πολιτικός μηχανικός στο Διδυμότειχο
“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις υπηρεσίες που μου πρόσφερε το γραφείο σας . Μου βρήκατε γρήγορα αυτό που ήθελα για μένα την κοπέλα μου και το κατοικίδιο μου σας ευχαριστώ πολύ”
Αργυρίου Κωνσταντίνος Στρατιωτικός απο Τρίκαλα
“Έχω άψογη συνεργασία με το γραφείο , μου βρήκαν αύτο που ήθελα για τα καταστήματά μου πολύ γρήγορα και υπεύθυνα . Ο επαγγελμάτισμος και η οργάνωση του γραφείου με έχει σκλαβώσει . Ευχαριστώ πολύ Alexpolis-Akinita”
Ντούμπας Πέτρος Συνταξιούχος απο Αλεξανδρούπολη
“Έδωσα το ακίνητο μου κατά αποκλειστικότητα στο Alexpolis - Akinita και μου βρήκαν ενοικιαστή σε πολύ σύντομο χρόνο και ακριβώς αυτό που ήθελα. Θέλω να ευχαριστήσω το γραφείο για την πολύ καλή δουλεία που κάνει και την άψογη συνεργασία μας”
Παπαδακη Σταυρουλα Ιδιωτικός Υπάλληλος απο Διδυμότειχο
“Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Βρήκα αυτό που ήθελα κατευθείαν.”
Γκουτζιβελάκης Δημήτριος Ιδιωτικός Υπάλληλος απο Αλεξανδρούπολη
“Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την δουλειά που έκανε το γραφείο σας να μου βρεί γρήγορα το κατάλληλο διαμέρισμα που θα μείνω σας φοιτήτρια αλλά και σαν αθλήτρια πετοσφαίρισης στην Αλεξανδρούπολη . Είστε οι καλύτεροι με διαφορά.”
κρητικού Φοιτήτρια από την Σπάρτη
“Στο Alexpolis-akinita βρήκα αυτό που ήθελα γρήγορα και σε καλή τιμή , η οργάνωση του γραφείου ειναι η καλύτερη και με εξυπηρετήσανε άριστα και γρήγορα !!!!”
Καδοπούλου Ελένη , φοιτήτρια απο την Ορεστιάδα
“Από την πρόσφατη επαφή μου με το μεσιτικό γραφείο Alexpolis akinita έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.Η εξυπηρέτηση μου ηταν άμεση και αποδοτική.”
Διδώνη Αννα Ιδιωτική Υπάλληλος απο την Αλεξανδρούπολη
“Χαίρομαι που συνεργάζομαι μαζί σας. ‘’Από την πρώτη κιόλας φορά που συνεργάστηκα με το ALEXPOLIS AKINITA αντιλήφθηκα τον υψηλό επαγγελματισμό με τον οποίο όλοι αντιμετωπίζουν αυτό που κάνουν! Εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία στους όποιους στόχους σας και είμαι βέβαιος ότι θα τους πετυχαίνετε πάντα!’’”
Τσίτσιος Παναγιώτης, Φαρμακοποιός - MSc Δντης Ιατρικού Τμήματος ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε/VNX, Ραφηνα
“Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτηση, ήταν άμεση. Βρήκα κατ ευθείαν το σπίτι που κάλυπτε τις ανάγκες μου. Το προσωπικό είναι εξαιρετικό.”
Σακελλαρίου Γιώργος Στρατιωτικός Πάτρα
“Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση του γραφείου. Εξάλλου είναι η δεύτερη φορά που βρίσκω το ακίνητο που θέλω και έχω και κατοικίδιο. Ευχαριστώ πολύ!!!”
Φατεσίδης Βαλάντης Ιδ. Υπάλληλος Αλεξανδρούπολη
“Εμεινα πολύ ευχαριστημένος απο το alexpolis-akinita. Με εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα και σωστά, και μέσα σε δύο ημέρες βρήκα το ακίνητο, όπως το ήθελα στην τιμή στα τερταγωνικά και στην περιοχή που ήθελα, με όλα τα στάνταρ που ειχα βάλει ως απαραίτητα.”
βασίλεβ στόιτσο ιδιωτικός υπάλληλος βουλγαρία
“Οταν αναθέτω τα ακίνητα μου προς ενοικιαση στο alexpolis akinita είμαι σιγουρος ότι θα μπούνε οι καλύτεροι ενοικιαστές, χωρίς σκοτούρες και βάσανα μιας και είναι πιστευω το καλύτερο, ευσυνείδητο και το πιο οργανωμένο γραφείο στη Βόρεια Ελλάδα.”
Κελεσίδης Παναγιώτης, Δντης MAD Radio 107, Ορεστιάδα
“Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο στην πόλη. Συνεργάζομαι χρόνια με το μεσιτικό γραφείο του κ. Γερασούδη. Έχω αγοράσει διαμερίσματα για εκμετάλλευση αλλα και οικόπεδο από το γραφείο σε εξαιρετικές τιμές, πάντοτε με την καλύτερη εξυπηρέτηση και χαμόγελο! Φίλε Αλέξανδρε, χαίρομαι που είμαι φίλος και πελάτης σου χρόνια. Να συνεχιστούν οι επιτυχίες του ALEXpolis-akinita !!!”
Δελούδης Νίκος, Αυτοκινητιστής, Αλεξανδρούπολη
“Φιλικό και ευδιάθετο κλίμα από την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο γραφειο.εξυπηρετηση άριστη στην παρουσίαση των σπιτιων.Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να βρω τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα κάποιο σπίτι να μου αρεσει.Ηρθε το Alexpolis να με κάνει να αναθεωρήσω.Καλες δουλειές να έχετε πάντα”
Ζήσης Βασιλης
“Σας ευχαριστώ πολύ για την εξυπηρέτησή σας και τον χρόνο σας. Με βοηθήσατε να βρω γρήγορα το σπίτι που ήθελα.”
Τέκος Ιωάννης Ιδιωτικός Υπάλληλος Κόμαρα
“Το καλύτερο μεσιτικό γραφείο της πόλης. Η Μαρίνα άψογη επαγγελματίας, γρήγορη και πολύ εξυπηρετικη.”
Kabadai Anna
“Ευχαριστώ το γραφείο που μου βρήκε τόσο φτηνό μαγαζί και σε πολύ καλό σημείο!!”
Melikdzhanian Liudmila ,Επιδιορθώσεις Ρούχων , Αλεξανδρούπολη
“Η εξυπηρέτηση του γραφείου ήταν άμεση και μέσα σε λίγες ημέρες πραγματοποίησα τις πωλήσεις μου, οι οποίες ήταν 2. Μετά την πρώτη, τον μήνα Μάρτιο, επειδή εξυπηρετήθηκα άψογα, επέλεξα ξανά το ίδιο γραφείο και για την δεύτερη, τον μήνα Ιούνιο. Ευγενικοί, εργατικοί και με ομάδα εξυπηρέτησης λειτουργική. Επίσης να σημειώσω οτι κατοικώ στη Θεσσαλονίκη και όμως οι επαφές μας ήταν καθημερινές και οι πωλήσεις μου τελείωσαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ το γραφείο και εύχομαι καλές δουλειές στη συνέχεια του !!!”
Πετρόπουλος Περίανδρος, Δάσκαλος, Θεσσαλονίκη
“Άψογη εξυπηρέτηση. Ευχάριστοι άνθρωποι. Μας βοήθησαν πολύ.”
Τσίπρας Επαμεινώνδας, Στρατιωτικός, Αγρίνιο
“Αριστη συμπεριφορά-εξυπηρέτηση Το Αlexpolis- ακίνητα ειναι ένα πολύ καλά οργανωμένο γραφείο, με άριστη συμπεριφορά-εξυπηρέτηση τόσο του κ.Γερασούδη Αλέξανδρου όσο και των συνεργατών του. Σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα!”
Ουζουνίδης Μαρίνος, Πρώην Βουλευτής, Αλεξανδρούπολη
“Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Βρήκα το σπίτι που ήθελα.!! Ευγενέστατο και πολύ φιλικό προσωπικό !!!”
Κούτρα Παρασκευή Φοιτήτρια Καβάλα
“Είχα προς διάθεση ενοικίου ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα, Απευθύνθηκα στο μεγαλύτερο και ποιο αξιόπιστο μεσιτικό γραφείο της πόλης μας. Σε λιγότερο από 5 ημέρες το διαμέρισμα ενοικιάστηκε και μάλιστα με τους όρους που ήθελα , χωρίς να κάνω εγώ τίποτα. Έμεινα έκπληκτος από την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό τους. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί απλά είναι οι καλύτεροι!! Ευχαριστώ πολύ την Κα Ελένη και τον Κο Γιώργο”
Nίκος Πανταζίδης Αλεξανδρούπολη
“Έχω συνεργαστεί με το γραφείο Alexpolis ακίνητα πολλές φορές. Η ποιότητα των υπηρεσιών με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό. Ειλικρίνεια, Εναρμονισμένες τιμές αγοραπωλησιών και ενοικίων σύμφωνα με την τάση της αγοράς και Εκτίμηση του ανθρώπινου παράγοντα.”
Κουνιστός Αθανάσιος, Αλεξανδρούπολη

Σελίδα 2 από 10

ALEXpolis-akinita

Διεύθυνση:
Λεωφ.Δημοκρατίας 354
68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλέφωνο:


25510 37000

25510 21022

Skype:
alexpolis-akinita

Fax:
2551021071

Email:
info{ta}alexpolis-akinita{tod}gr

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα:
9:00 - 14:00  &  17:30 - 20:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή:
9:00 - 14:00  &  17:30 - 20:30

Τεταρτη και Σάββατο: 9:00 - 14:00