Συνδεθείτε

Υπηρεσίες

Η ακίνητη περιουσία αποτελεί σήμερα μια πολύ ελκυστική επένδυση στην οποία μπορεί να προβεί οποιοσδήποτε ανεξαρτήτως του επαγγέλματος που εξασκεί. Η διαχείρισή της όμως συνίσταται από ένα σύνολο υπηρεσιών, τις οποίες μόνο ένας επαγγελματίας,  με ειδικές γνώσεις μπορεί να προσφέρει με τρόπο αξιόπιστο και αποτελεσματικό. 

To Alexpolis-akinita δίνει την δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη να αναθέσει την ολοκληρωμένη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του σε επαγγελματίες του χώρου, με τεχνοοικονομικές γνώσεις και εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα

Το λογισμικό που χρησιμοποιεί το μεσιτικό γραφείο alexpolis akinita, είναι από τα πιο συγχρονα και πλέον ολοκληρωμένα στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων.

Η σχέση μας με τον ιδιοκτήτη θεμελιώνεται με την υπογραφή μιας εντολής με ξεκάθαρους όρους και διατηρείται με την τιμιότητα και ευθύτητα που διακρίνει όλες τις συναλλαγές μας.

Τηρούμε αυστηρά το απόρρητο, σχετικά με οποιαδήποτε πληροφορία εμπιστευτικού χαρακτήρα και αφορά τα διαχειριζόμενα ακίνητα, ή τους ιδιοκτήτες, τις συμφωνίες στις οποίες αυτοί εισέρχονται και γενικά κάθε άλλη ανάλογη πληροφορία .  

Αποκλειστική επικοινωνία με τον πωλητή, αγοραστή, ή ενοικιαστή 

Επίσκεψη στο ακίνητο σε τακτά χρονικά διαστήματα

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία σχετικά με τα ακίνητα

Σας εξασφαλίζουμε από την πλευρά μας τοπογράφηση και διεκπεραίωση εγγράφων όπως δασαρχείου, αρχαιολογίας και λοιπών εγγράφων σχετικά με την τακτοποίηση συμβολαίων.

Διαχείριση Ακινήτων

Ακόμα και αν βρίσκεστε μακρια απο το ακίνητο σας το ALEXpolis-akinita αναλαμβάνει τη διαχείρησή του με συνέπεια με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτιση σας 

Το ALEXpolis-akinita αναλαμβάνει, μετά από δική σας εντολή, την άμεση και έγκυρη είσπραξη ενοικίων όπως και τον έλεγχο της ιδιοκτησίας σας για σωστή και καλή χρήση σε περίπτωση που βρίσκεστε μακριά. Ακόμα και όταν έχει λήξει το ενοικιαστήριο αναλαμβάνουμε την επανενοικίαση αν έσεις το επιθυμήτε.    
                                
 
Αναλαμβάνουμε 
   
Είσπραξη μισθωμάτων
Νομική κάλυψη του ιδιοκτήτη για σύνταξη συμβολαίου,για την είσπραξη των μισθωμάτων, καθώς και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το ακίνητο σας. 
Έλεγχος-συντήρηση των ακινήτων κατά τη διάρκεια της μίσθωσης ή μετά την αποχώρηση των ενοικιαστών. 
Τήρηση παραστατικών του ακινήτου σας
    
 
Το ALEXpolis-akinita προτεινει να αναθετετε τη διαχείριση του ακινήτου σας σε νόμιμο μεσιτικό γραφείο για το δικό σας συμφέρον .
Γιατί εδω  με βασικά χαρακτηριστηκά
την εμπειρία
τη γνώση
την εξειδίκευση
την οργάνωση
τη συνέπεια
την αξιοπιστία
και την ευαισθησία μας
μπορουμε να αναλάβουμε τη διαχείρηση του ακινήτου σας σαν να ήτανε πραγματικά δικό μας.

Νομικές Υπηρεσίες

Όλες οι συναλλαγές ακίνητης περιουσίας υπάγονται σε ένα καθιερωμένο νομικό πλαίσιο. Το "Alexpolis-akinita " διαθέτει έμπειρους και έμπιστους συνεργάτες, οι οποίοι θα απαντήσουν με σαφήνεια και ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τις συναλλαγές σας
Στην αγοραπωλησία και αντιπαροχή ακινήτων η παρουσία συμβολαιογράφου είναι κατοχυρωμένη από το Νόμο ως υποχρεωτική ενώ η παρουσία του δικηγόρου είναι προαιρετική.

Για το λόγο αυτό μπορούμε να σας προτείνουμε πλήρη νομική κάλυψη και προστασία από δικηγόρους και συμβολαιογράφους με πολυετή πείρα στο χώρο των ακινήτων, οι οποίοι θα φέρουν σε πέρας τις συναλλαγές σας γρήγορα, άψογα και μέσα στα νομικά πλαίσια.

Τεχνικές Εργασίες

Για την αποτελεσματικότερη και σωστότερη κάλυψη των αναγκών σας το Alexpolis-akinita συνεργάζεται με με έμπειρους τεχνικούς και επαγγελματίες έτσι ώστε καθημερινά να βρίσκουμε λύσεις στα τεχνικά σας προβληματα.

Συνεργαζόμαστε με

Υδραυλικούς

Ηλεκτρολόγους

Ελαιοχρωματιστές

Καθαρίστριες

Μεταφορικές εταιρίες

Ανυψωτικά  Μηχανήματα

Ξυλουργούς

Γυψοσανιδάδες

Εργολάβους

Αλουμινάδες

Πολιτικούς μηχανικούς

Τοπογράφους

 

Δάνεια-Τραπεζικές Διευκολύνσεις

Με την πολυετή παρουσία στο χώρο των κτηματομεσιτικών έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Έτσι μπορούμε να κάνουμε ευκολότερες τις συναλλαγές σας για ο,τι αφορά το ακίνητο.

Κάντε κλικ εδώ να δείτε τις τραπεζες  στις οποίες ο υπεύθυνος επί των πωλήσεων Αλεξανδρος Γερασούδης είναι διαμεσολαβητής δανείων.

Προβολή Ακινήτων

  • Προώθηση-Διαφήμιση Ακινήτου 

 

  • Προβολή Ακινήτου στην ιστοσελίδα του ALEXpolis-akinita.gr
  • Προβολή Ακινήτου σε γνωστές μηχανές αναζήτησης ακινήτων

 

  • Προβολή Ακινήτου στις τοπικές εφημερίδες του Έβρου 

 

  • Φωτογράφηση του ακινήτου με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας

 

  • Ηλεκτρονική επεξεργασία φωτογραφιών για δημοσίευση στο διαδίκτυο και αλλού 

 

  • Προβολή του ακινήτου σε έντυπη μορφή αλλά και σε video στη βιτρίνα του γραφείου μας

 

  • Προβολή του ακινήτου μέσα απο τηλεοπτικά σποτ στα τοπικά κανάλια 

 

  • Έντυπη διαφήμιση door2door 

 

  • Προώθηση του ακινήτου μέσω μεγάλου δικτύου συνεργατών πανελλαδικά

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Από 9/1/2012 το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι απαραίτητο για κάθε αγοραπωλησία ή μίσθωση του ακινήτου σας. Ένας πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής έρχεται στο χώρο του ακινήτου σας κατόπιν συνεννόησης και πραγματοποιεί την ενεργειακή επιθεώρηση. Από την ημέρα της συλλογής των στοιχείων, το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι έτοιμο προς έκδοση και παράδοση εντός 24 ωρών. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και την έκδοση πιστοποιητικού. Αναλυτικές Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης κτηρίων (Κ.Εν.Α.Κ.) http://www.kenak.gr/

wpCache® WordPress HTTP Cache } Unconventionally PHP version 7.1.13, my version: 7.2.34